Revalidatie na corona specialist

Bouw je fitheid weer op na het doormaken van Corona

Corona blijkt een hardnekkig virus te zijn dat veel invloed heeft op verschillende lichaamsfuncties, zoals longen, hart, geur/smaak, spieren & conditie. Fysiotherapie Medisports is de specialist  in Etten -Leur op het gebied van revalidatie na Corona.

Veel mensen die corona hebben doorgemaakt, ervaren naast fysieke beperkingen ook problemen op emotioneel, cognitief en/of sociaal gebied. Het gaat hier om zowel diegene die een ziekenhuisopname hebben gehad, als al die mensen die thuis corona (al dan niet positief getest) hebben doorgemaakt. De diverse restklachten kunnen leiden tot uitval van deelname aan werk, sport en maatschappij. Persoonlijke begeleiding is essentieel om te herstellen.

Bekijk hier de video van fysiotherapeut Marlot over het herstellen na COVID-19.

Revalidatie na Corona wordt volledig vergoed uit de basisverzekering. Dit betreft een traject van 6 maanden*. 

 

Onze fysiotherapie praktijk  is volledig ingericht en geschoold om ook mensen, nadat ze corona hebben doorgemaakt, te kunnen helpen met speciaal daarvoor geschreven oefenprogramma's. Onze longfysiotherapeut Antonio Verschuren heeft de cursus over revalidatie na corona bij het chronisch zorgnet afgerond en zodoende is hij met het team in staat om deze groep adequaat te begeleiden tijdens de revalidatie. Daarnaast heeft onze fysiotherapie praktijk een samenwerking opgezet voor deze patiëntengroep met o.a. huisartsen, diëtisten, logopedisten en ergotherapeuten. Als ex-corona patient in Etten-Leur e.o. ben je bij ons aan het juiste adres. 

*Revalidatie na corona wordt 6 maanden volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Vraag bij je verzekering de voorwaarden na. 

Ik wil een afspraak maken voor fysiotherapie

Voor revalidatie na Corona

In deze video verteld een ex-Corona patiënt wat voor invloed dit nog heeft op haar leven en hoe ze bezig is met revalidatie.

Revalidatie na Corona