Wij zoeken een fulltime enthousiaste collega!

Algemeen

Vacature

Medisports Etten-Leur is een zeer modern sportcentrum met een vooruitstrevende praktijk voor fysiotherapie waar kwaliteit, begeleiding en een “Goed Gevoel” voorop staat.


Als aanvulling op ons huidige, enthousiaste team zijn wij, per direct, op zoek naar een fulltime: Receptie medewerker M/V

Wie zoeken wij

Een representatieve man of vrouw, met minimaal een HBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je bent communicatief en dienstverlenend ingesteld. Verder kun je goed in teamverband werken. Loyaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk heb je affiniteit met sport. Tenslotte ben je flexibel en altijd bereid om in te vallen gedurende onze openingstijden.

Wij bieden

Een leuke en uitdagende baan waarin je zelfstandig kunt werken in een dynamische en collegiale omgeving. Naast de dagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk dat er voldoende ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteren

Indien je in aanmerking wilt komen voor deze functie, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar Medisports Etten-Leur B.V., t.a.v. de afdeling P&O, Monique van Lier, Voorsteven 32, 4871 DX Etten-Leur of per e-mail: monique@medisports.nl. Bezoek voor meer informatie onze website www.medisports.nl. Ook voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Monique van Lier, bereikbaar op telefoonnummer 076-5010001.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.