Wat een competitie!

The Rowing Challenge 2021

De officiële uitslag van de Rowing Challenge 2021 is bekend en wij zijn ontzettend trots op alle deelnemers.

De interne competitie binnen Medisports was ontzettend hoog. Binnen de 9 teams waren wij  niet te stoppen en gingen met blaren op onze handen door. Zelfs het laatste weekend dat we plots dicht moesten zijn zij alsnog buiten door gegaan. Wij zijn ontzettend trots op al deze deelnemers, coaches en stagiaires maar er kan maar 1 team winnen en dat is TEAM POWER. O.l.v coach Ruud.

Wij danken in het bijzonder ook Fitopia en Healthclub Julien! De Winnaars van vorig jaar, jullie hebben ons uitgedaagd om naast onze interne competitie ook landelijk mee te doen.  Onze deelnemers werden hierdoor nog fanatieker en het resultaat mag er dan ook zijn.

Van harte gefeliciteerd allemaal!

-

De Rowing Challenge vond plaats van maandag 29 november tot en met zondag 19 november 2021. Tijdens de competitie streden Exclusieve Sportcentra in Nederland én België samen met hun leden tegen elkaar om de meeste roeikilometers. Naast de competitie tussen de sportcentra werd er door de individuele deelnemers gestreden om de verst geroeide afstand en om de snelste tijd op de 100, 500 en 1000 meter tijdens de weekuitdagingen.

Ook interessant voor u

Relevant nieuws