Ruim 110 lessen op het rooster!

Groepslessen

Bijna 110 lessen

Vanaf 8 januari bieden we maar liefst ruim 110 lessen aan! Small group trainingen, groepslessen, Body & Mind én fietsen. Ook voor jou is er een geschikte les en altijd een tijdstip dat bij je past! Uiteraard geven wij graag advies hoe je het beste je sportweek in kunt delen. Maak een afspraak met onze coaches en ze helpen je hier graag bij! 

Het rooster is op te halen aan de balie en hier te openen.Binnenkort kun je het rooster uiteraard ook online vinden!  

 

Powermix

Zoals de naam verklapt train je in deze les een mix van verschillende spiergroepen op een hoge intensiteit. Er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen om zo het trainingseffect te vergroten. Door het trainen van grote spiergroepen verhoog je je stofwisseling.  Hierdoor bouw je spieren op en wordt je slanker! Stevige beats en een motiverende coach helpen je door de 30 minuten heen. Hou je van pittig trainen en omringd zijn door hard werkende medesporters, dan is Powermix jouw les!

MAX!

In 30 minuten naar de MAX! gaan, dat is jouw doel van deze les. Een conditionele training die een basisconditie vereist. Geen moeilijke choreografieën, maar 30 minuten het hart sneller laten kloppen en het maximale uit jezelf halen. Een ideale les om te combineren met o.a. Pump, Core, CRC en Milon.

Hotyoga

Hotyoga is het uitvoeren van  yogahoudingen in een verwarmde ruimte. Dit zorgt ervoor dat je lichaam sterker en flexibeler wordt.

Het voordeel van de warmte is dat je spieren, bindweefsel en gewrichten op een veilige manier soepeler worden en dat je lichaam snel herstelt. Dit is aan te bevelen bij reumaklachten, spierpijn, en blessures. Tegelijkertijd neemt stress, vermoeidheid en het verouderingsproces af. 

Ben je op zoek naar een rustige training in een prettige sfeer waarin je werkt aan kracht, flexibiliteit en herstel? Doe mee met Hotyoga!

Bij hotyoga is een speciale handdoek nodig. 

Deze is te bestellen via internet, meer informatie is te krijgen bij de hot yoga instructeurs Sahayra en Mireille. Kleed jezelf niet te warm aan.