We zamelen geld in t.b.v. Villa Joep

November is Goede Doelen maand!

De hele maand november zet Medisports zich in voor Stichting Villa Joep! 

Deze organisatie zamelt geld in voor onderzoek naar neuroblastoom. Een zeldzame, en zeer agressieve, vorm van kinderkanker. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. In meer dan de helft van de gevallen gaat het om hoogrisico neuroblastoom. 65 tot 70 procent van de kinderen met de zwaarste vorm overleeft het niet. Een somber en oneerlijk perspectief. Onderzoek levert al mooie resultaten op maar er is nog meer nodig om Neuroblastoom te bestrijden! Hier willen we heel graag ons steentje aan bijdragen. Daarom organiseren we allerlei activiteiten in ons centrum om geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. 


Gedurende de maand organiseren we verschillende activiteiten zodat we zoveel mogelijk geld kunnen inzamelen voor dit fantastisch mooie Goede Doel. De activiteiten zijn heel divers zodat iedere Medisporter de kans krijgt zich op een laagdrempelige manier mee in te zetten! 

Activiteiten kalender

Wat gaan we doen? Zie hier de volledige activiteiten kalender. Inschrijven voor bepaalde activiteiten kan aan de receptie van Medisports. Jij doet toch ook mee?

  • Bak een taart voor het Goede Doel
  • Koop lootjes en win mooie prijzen
  • Maakt jouw kind ook een mooie tekening voor Villa Joep? Lever deze in bij de balie. 
  • Vrijdag 22 november: Happy Health day: boordevol leuke activiteiten. Eindig je deze dag ook gezellig met een borrel?
  • Zaterdag 23 november: Wandelen of hardlopen voor het Goede Doel met een lekkere kop soep als beloning!
  • Fiets twee uur mee in de spinningzaal op woensdagavond 27 november

Met heel veel dank aan onze sponsoren! 

Ik doe mee voor Villa Joep

a4 acties.jpg