Lekker, makkelijk en onder begeleiding afvallen

Bereik en behoud je gewicht met Slimdiet

Slim & smakelijk afvallen met SLIMdiet
Medisports werkt met dit unieke concept!

De zomer komt eraan! Een heerlijk vooruitzicht maar ook tijd voor jurkjes, korte broeken, hemdjes, zwembroeken en bikini`s. Tijd om nog eens een paar kilootjes kwijt te raken?

Begeleiding in de gezonde leefstijl en afslanken op een verantwoorde manier is iets waar Medisports al jaren ervaring in heeft. Door de expertise van de voedingsconsulenten zijn er gedurende de jaren al de nodige kilo`s kwijtgeraakt!

Diëten werken niet of het voelt als een straf. Herkenbaar? SLIMdiet is daarom gericht op verantwoord afvallen zónder knorrende maag. Het geheim van dit concept zijn de smakelijke gerechten die een verzadigd gevoel geven. Deze zorgen ervoor dat je afvalt op de juiste plekken en geen spiermassa maar vet verliest.

Makkelijk en overzichtelijk

SLIMdiet bestaat uit 36 gerechten waar je uit kunt kiezen. Lekker overzichtelijk. Je weet precies wat je moet doen en de voedingscoach motiveert, stimuleert, en stuurt je elke week in de juiste richting. SLIMdiet is zo klaar als een klontje. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Slimdiet wordt uiteraard gecombineerd met sporten bij Medisports. Je gaat 2x per week een lichte, korte, training doen zodat je lichamelijk resultaat mooier is, en je geestelijke resultaat beter!

Slimdiet gaat om jou!

De lekkere gerechten, de kleinere kledingmaat, meer energie en de complimentjes van anderen.

Er zijn genoeg redenen om voor SLIMdiet te kiezen. Maar de belangrijkste reden? Dat ben jij. Met Slimdiet werk je toe naar een blijvend en gezonde leefstijl. Energiek, krachtig & vrolijk. Dat is wat jij verdiend!

Meer weten over SLIMdiet of of andere afslankmogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak met onze voedingscoach. Bel naar 076 50 10 001 of stuur een app naar 06 43849065.

Ik wil graag een afspraak maken

voor afslankadvies

Ook interessant voor u

Relevant nieuws