Afslanken Prinsenbeek

Veel mensen willen graag wat kilootjes kwijt. Want die ene spijkerbroek zit nét wat lekker als je mooi slank bent. Het is gezonder om geen overgewicht te hebben. En zeg nou zelf: je zit ook een stuk lekkerder in je vel, als je een goed gewicht hebt. Alleen is afslanken niet altijd even eenvoudig. Gelukkig is er Medisports, vlakbij Prinsenbeek, om jou te helpen bij het afslanken.

Programma’s voor afslanken

Bij Medisports kun je afslanken onder professionele begeleiding en met behulp van diverse slimme, effectieve programma’s. Die maken het voor jou eenvoudig om af te vallen! Je kunt bijvoorbeeld afslanken met SLIMdiet, een programma dat bestaat uit 36 gerechten die lekker én makkelijk zijn. Ook bieden we het programma BenFit aan, waarbij je in twaalf weken zes keer per dag een eetmoment hebt. Wat je eet, is precies afgestemd op jouw lichaam en jouw behoeften. Zo kun je verantwoord en veilig afslanken.

Afslanken onder begeleiding

Bij Medisports werken voedingsconsulenten die jou helpen bij het toepassen van je afslankprogramma en die jou coachen naar een gezonde leefstijl en een goed gewicht. Daarbij hoort natuurlijk ook bewegen in ons sportcentrum! Ook hier krijg je begeleiding op maat, zodat je effectief traint en je optimaal resultaat bereikt.

Platte buik

Hoef je geen kilo’s kwijt, maar wil je wel een strakkere buik? Dan is Slim Belly echt iets voor jou! Met het Slim Belly systeem kun je plaatselijk afslanken en kun je ook cellulitis en striae bestrijden. En dat al met twee keer een half uur sporten per week! Heb je een VIP-abonnement bij Medisports? Dan is Slim Belly inbegrepen.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe Medisports jou kan helpen bij afslanken? Neem dan contact op met ons of kom langs! We zitten vlakbij Prinsenbeek en we hebben alle expertise in huis om jou te helpen bij gewicht verliezen én je ideale gewicht behouden. Tot snel bij Medisports!

Welk afslankprogramma past bij jou?

Advies op maat

Afslanken

Niet alleen coachen we je op gebied van voeding, maar we helpen je op weg naar een algehele gezondere levensstijl waar ook bewegen en ontspanning een onderdeel van is. Het is enorm mooi om je te kunnen coachen op weg naar een goed gevoel!

Altijd een advies dat bij jou past.
Afslanken
Manon Marijnissen
Voedingsconsulent
Gewichtsconsulenten
die het beste
bij jou passen

Coaching nodig
bij bewegen, voeding
of gezondheid?

Bel 076 - 501 00 01

Ontmoet onze voedingsconsulenten

 • Denise d` Hondt
  We don’t grow when things are easy we grow when we face challenges
  Denise d` Hondt
  Personal trainer, leefstijlcoach, fitness instructeur, groepsles instructeur, small group trainer
 • Manon Marijnissen
  gezondheid is de hoogste vorm van geluk!
  Manon Marijnissen
  Small group trainer en groepslesinstructeur, BGN gewichtsconsulent
 • Mireille Swijnenburg
  Zorg goed voor je lichaam, het is de enige plek waarin je altijd moet leven!
  Mireille Swijnenburg
  Gewichtsconsulent, groepslesinstructeur en receptioniste

Succesverhalen van onze klanten